Pohjois-Savon Vuoden Isännöitsijäksi 2020 Jori Raatikainen Kuopion Talokeskuksesta

Pohjois-Savon Ammatti-Isännöitsijät ry valitsi tänä vuonna Vuoden Isännöitsijäksi Kuopion Talokeskuksen isännöitsijä Jori Raatikaisen, AIT.

Perusteluina oli pitkä työura isännöitsijänä, toimiminen asiakkaan edun mukaisesti, isännöintialan muiden toimijoiden kunnioittaminen, rehtiys ja esimerkillisyys työyhteisön jäsenenä, sekä aito halu vielä eläkeiän lähestyessäkin parantaa alan ja isännöintityön arvostusta.

Vuoden Isännöitsijä sai hyllyynsä komean kiertopalkintopokaalin edellisvuoden palkitulta Ilja Knuutiselta. Pokaaliin on kaiverrettu valitun nimi ja valintavuosi.

Pohjois-Savon Ammatti-Isännöitsijät valitsi Vuoden Isännöitsijän nyt neljännen kerran. Palkinnon voi saada niin nuori kuin kokenutkin isännöitsijä, tai ns. elämäntyöpalkinnon saaja. Myös yhdistyksen hallituksen jäsen voi saada palkinnon.

Vuoden Isännöitsijän on oltava yhdistyksen jäsen. Hänellä on oltava laaja-alainen ja monipuolinen ammattitaito, ja työssään hän on saavuttanut asiakkaidensa ja isännöitsijäkollegoidensa luottamuksen. Hän on edistänyt toimialan arvostusta tai tehnyt työssään jonkin huomionarvoisen onnistumisen, joka lisää ammatti-isännöitsijän työn arvostusta. Lisäksi hän on toiminnallaan edistänyt yhdistyksen toimintaa tai sen tunnetuksi tekemistä.

Pohjois-Savon Ammatti-Isännöitsijät ry on Isännöintiliiton jäsenyhdistys.

Artikkeli Pohjois-Savon Vuoden Isännöitsijäksi 2020 Jori Raatikainen Kuopion Talokeskuksesta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.