Mitä on hyvä isännöinti?

Isännöinnin rooli taloyhtiön johtamisessa ja talouden hoitamisessa on merkittävä. Koko taloyhtiön näkökulmasta on tärkeää, että hallituksen ja isännöitsijän yhteistyö toimii, jotta asiat tulevat hoidetuiksi ja aikatauluissa pysytään. Tämän vuoksi isännöitsijätoimiston valintaan kannattaa aina panostaa.

Luottamus ja avoimuus ovat toimintamme kulmakiviä

Meillä Sp-Isännöintipalvelussa isännöitsijämme ovat asiantuntijoita, joihin taloyhtiön hallitus voi luottaa ja yhteistyö taloyhtiön, osakkaiden sekä asukkaiden kanssa toimii. Isännöitsijämme hoitavat taloa kuin omaansa ja huolehtivat asukkaiden viihtyvyydestä. Olemme kiinnostuneet taloyhtiön ja asukkaiden todellisista tarpeista ja pidämme heihin aktiivisesti yhteyttä. Voit luottaa, että isännöitsijämme vastaa, kun häneltä kysytään ja yhteydenpito kanssamme on helppoa. Digitaaliset palvelut ovat nykypäivää ja myös isännöitsijän on mukauduttava niihin – asiakas voi ottaa isännöitsijäämme yhteyttä sillä tavalla kuin hän haluaa. Palvelu on henkilökohtaista ja isännöitsijämme kanssa asioiminen on mukavaa.

Isännöitsijä, joka tekee enemmän kuin minimin

Meillä Sp-Isännöintipalveluissa isännöitsijän tehtävä on ajaa niin asukkaiden, osakkaiden kuin koko taloyhtiön etua. Yksi isännöitsijän tärkeimmistä tehtävistä yleisesti on, että isännöitsijä hoitaa asiat sovitussa aikataulussa, sovitulla tavalla. Onko minimi kuitenkaan riittävä? Asiat tulee kyllä hoidetuksi, mutta tuoko nykyinen isännöitsijänne lisäarvoa taloyhtiöönne?

Isännöitsijän valinta on yksi taloyhtiön hallituksen tärkeimmistä päätöksistä. Aika ajoin on hyvä miettiä yhdessä hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden kanssa, olemmeko tyytyväisiä nykyisen isännöitsijämme toimintaan.

Olemme asumisen kumppanisi

Isännöinti on enemmän kuin pelkkiä sopimukseen kirjattuja asioita. Se on välittämistä taloyhtiöstä, sen hallituksesta, osakkaista ja asukkaista tasapuolisesti. Me Sp-Isännöintipalveluissa haluamme olla asumisen kumppanisi, kiinteistönpidon valmentajasi ja auttaa sinua asumaan paremmin.

Kartoitamme taloyhtiösi tavoitteet ja toiveet. Huomioimme toiminnassamme ekologisuuden muun muassa energiatehokkain lämmitysvaihtoehdoin ja meillä on laajat digitaaliset palvelut, joita voit käyttää ajasta ja paikasta riippumatta. Yhteistyökumppaneiden kanssa voimme etsiä aina kokonaisvaltaisesti juuri sinun taloyhtiöllesi parhaimman ratkaisun laadusta tinkimättä. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti ja voit olla aina yhteydessä tuttuun henkilöön, joka tuntee ja tietää tarpeesi ja toiveesi.

Meille on myönnetty avainlippu

Valitsemalla meidät valitset samalla työtä Suomeen. Sp-Isännöintipalveluille on myönnetty avainlippu, joka on osoitus kotimaisesta osaamisesta ja vastuullisesta, läpinäkyvästä toiminnasta. Suomalaisen työn tukeminen kasvattaa yhteistä hyvinvointia, vastuullisuutta unohtamatta!

Ota meihin yhteyttä ja saat lisätietoa palveluistamme