Isännöintipalvelut

Tarjoamme parempaa isännöintiä

Meillä Sp-Isännöintipalveluissa työskentelee ammattilaisia, joihin taloyhtiön hallitus voi luottaa ja yhteistyö taloyhtiön, osakkaiden ja asukkaiden kanssa toimii. Toimintamme perustana ovat avoimuus, rehellisyys, ammattitaito sekä palveluhenkisyys. Tahdomme toimia asumisen kumppaninasi, jonka ammattitaitoon voit luottaa ja tiedät, että asiat tulevat hoidetuksi ajallaan ja sovitusti.

Meiltä saat ammattitaitoista palvelua. Laajan kumppaniverkoston kautta pystymme tekemään hankinnat kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä ja toimintamme on aina läpinäkyvää – näin asiakas saa aina parhaimman hyödyn. Käytössäsi on myös kattavat digitaaliset palvelut, joiden kautta voit hoitaa kaikki asumiseen liittyvät asiasi paikasta riippumatta silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Hyvin hoidetussa talossa on viihtyisä ja turvallinen asua.

Talo- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että taloyhtiötänne hoidetaan ammattitaidolla, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Huolehdimme, että taloyhtiön hallinnollinen toiminta on lainsäädännön mukaista ja hoidamme taloyhtiön operatiivisen toiminnan hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Keskeisin tehtävämme on huolehtia taloyhtiön normaalin toiminnan sujumisesta – näin taloyhtiön asukkaat ja osakkaat voivat keskittyä itse asumiseen.

Elinkaarihallinta

Elinkaarihallintapalvelumme kattaa sekä kiinteistönpidon että korjausrakentamisen. Kiinteistöjen elinkaarihallinnan avulla arvioimme kiinteistön teknistä käyttöikää sekä ennakoimme talonyhtiösi tarpeet. Näin pystymme varautumaan esimerkiksi tuleviin remontteihin hyvissä ajoin etukäteen. Kiinteistön elinkaarijohtaminen on hyvää suunnittelua ja projektien kokonaisuuden hallintaa.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous isännöintipalveluista täyttämällä alla oleva lomake!

Ota meihin yhteyttä ja saat lisätietoa palveluistamme