Isännöintipalvelut

Tarjoamme parempaa isännöintiä

Meillä Sp-Isännöintipalveluissa työskentelee alan ammattilaisia, joihin taloyhtiön hallitus voi luottaa ja yhteistyö taloyhtiön, osakkaiden ja asukkaiden kanssa toimii. Toimintamme perustana ovat avoimuus, rehellisyys, ammattitaito sekä palveluhenkisyys. Tahdomme toimia asumisen kumppaninasi, jonka ammattitaitoon voit luottaa ja tiedät, että asiat tulevat hoidetuksi ajallaan ja sovitusti.

Hyvin hoidetussa talossa on viihtyisä ja turvallinen asua.

Meiltä saat ammattitaitoista ja täysin taloyhtiönne tarpeisiin räätälöityä isännöintipalvelua aina oikean laajuisena palvelupakettina. Laajan kumppaniverkoston kautta pystymme tekemään hankinnat kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä ja toimintamme on aina läpinäkyvää – näin asiakas saa aina parhaimman hyödyn. Käytössäsi on myös kattavat digitaaliset palvelut, joiden kautta voit hoitaa kaikki asumiseen liittyvät asiasi paikasta riippumatta silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Isännöintipalveluihimme kuuluvat mm.

Talo- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että taloyhtiötänne hoidetaan ammattitaidolla, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Huolehdimme, että taloyhtiön hallinnollinen toiminta on lainsäädännön mukaista ja hoidamme taloyhtiön operatiivisen toiminnan hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Keskeisin tehtävämme on huolehtia taloyhtiön normaalin toiminnan sujumisesta – näin taloyhtiön asukkaat ja osakkaat voivat keskittyä itse asumiseen.

Kiinteistömanageeraus

Kiinteistömanageerauspalveluillamme otamme kiinteistönne kokonaisvaltaisesti johdettavaksemme omistajan antamien raamien mukaisesti. Hoidamme puolestanne kaikki kiinteistöä koskevat asiat niin, että kiinteistö on hyvä ja turvallinen asua. Manageeraus- eli kiinteistöjohtamispalvelumme kattaa liike- ja vuokrakiinteistöjen sekä kauppakeskuksien isännöinnin, teknisen ja taloudellisen kiinteistönjohtamisen, kirjanpidon, vuokrauspalvelut ja vuokravalvonnan, asuntotarkastukset sekä muuttoremonttien ja tilamuutosten rakennuttamisen. Räätälöimme kiinteistömanageeraupalvelun aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin et joudu koskaan maksamaan ylimääräisestä.

Elinkaarihallinta

Elinkaarihallintapalvelumme kattaa sekä kiinteistönpidon että korjausrakentamisen. Kiinteistöjen elinkaarihallinnan avulla arvioimme kiinteistön teknistä käyttöikää sekä ennakoimme talonyhtiösi tarpeet. Näin pystymme varautumaan esimerkiksi tuleviin remontteihin hyvissä ajoin etukäteen. Kiinteistön elinkaarijohtaminen on hyvää suunnittelua ja projektien kokonaisuuden hallintaa.

Vuokra-asumisen hallinta

Teemme kaikkemme, jotta löydämme asuntoosi vuokralaisen, joka viihtyy kiinteistössä yhtä hyvin kuin taloyhtiön osakaskin. Haemme vuokra-asunnon omistajalle aina parasta huoneiston käyttöastetta ja hoidamme tarvittaessa myös muut vuokra-asumiseen liittyvät tehtävät, kuten lopputarkastusten tekemiset. Haluamme palvella ammattitaidolla sekä vuokralaista että toimeksiantajaa.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous isännöintipalveluista täyttämällä alla oleva lomake!

Ota meihin yhteyttä ja saat lisätietoa palveluistamme

  • Etu- ja sukunimi
  • Taloyhtiö
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Viesti
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.