Ilmastoviisailta taloyhtiöiltä opas energiaviisauteen

Energiatehokkuutta parantamalla taloyhtiöt voivat säästää kustannuksia monin eri tavoin. Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hanke on julkaissut uuden oppaan taloyhtiöille. Julkaisu on tarkoitettu taloyhtiöiden osakkaille ja isännöitsijöille starttipaketiksi kohti energiaviisautta taloyhtiössä. Oppaaseen on koottu tietoa ja keinoja energiatehokkuuden kehittämiseen. Käytä opasta muistilistana, kun etsit kuhunkin taloyhtiöön parhaiten soveltuvia keinoja.

Isännöintiliitto on mukana Euroopan kehitysrahaston rahoittamassa Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hankkeessa, jonka päätoteuttaja on Helsingin kaupunki.

Lisätietoa oppaasta Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hankkeen sivuilla

Lataa opas täältä

Artikkeli Ilmastoviisailta taloyhtiöiltä opas energiaviisauteen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.